Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium – Vélemények 👍 Zrínyi Ilona Gimnázium És Kollégium, Nyíregyháza, Széchenyi U. 29🖊

August 3, 2022

Mi teszi önöket alkalmassá a Tehetségpont megalakítására? Gimnáziumunkban az 1970-es évektől az idegen nyelvek oktatása áll a középpontban. Angol, német, francia és orosz nyelvi tagozaton folyt az oktatás a rendszerváltásig. 1991-től a Középfok Nyelvi Alapítvánnyal együttműködve elindítottuk a nulladik nyelvi évfolyamot, azaz heti húsz órában kezdtük meg a német és angol nyelv oktatását két osztályban. Jelenleg három nyelvi előkészítő osztályban és egy haladó nyelvi osztályban folyik emelt óraszámban az oktatás. Az OKTV-n elért eredmények, a nyelvvizsgák országos összehasonlításban is kiemelkedő száma bizonyítja a tehetséggondozás eredményességét iskolánkban. A felsőoktatásba felvett tanulóink száma alapján az országos ranglista élén található gimnáziumunk. 2001-ben csatlakoztunk az Arany János Tehetséggondozó Programhoz, mely pedagógiailag nagy kihívás volt tanárainknak, hiszen a kistérségekben élő hátrányos helyzetű tanulók tehetséggondozását tűzte ki célul a program. Ennek keretében tanulás-módszertani, önismereti, személyiségfejlesztési továbbképzéseken vett részt a tantestület nagy része.

Újra Zrínyis Akadémia - hellonyiregyhaza.hu

Programozd a jövőd! - Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium - YouTube

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium bemutatása - YouTube

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium ebben a tanévben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ebből az alkalomból rendszeresen vendégül látunk neves, szakmájukban elismert szakembereket a Zrínyis Akadémia előadásain. Ennek következő eseménye 2018. április 12. csütörtök 12 óra. Helye: Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium, kollégiumi nagyelőadó, 4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 35-37. Téma: Digitális kommunikáció - Hogyan kommunikáljunk az online világban? Az előadást tartja: Ganzler Orsolya, kommunikációs tanácsadó, PR szakember Az ingyenes előadás a Digitális Témahét rendezvénye. Ganzler Orsolya, 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik előadása területén. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél olyan ügyfelekkel, mint az OTP, a Vodafone vagy a Heineken Hungária. Kommunikációs tanácsadóként segítette többek között a Siemens és az Erste Bank munkáját. A Szeretlek Magyarország Médiacsoport kommunikációs vezetőjeként 2013 óta dolgozik azon, hogy a portál minél erősebb szakmai kapcsolatokat építsen ki és minél több karakteres saját projektet indítson el, mint amilyennek az Aranyvlog és a Könyvkihívás bizonyult.

Vélemények 👍 Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium, Nyíregyháza, Széchenyi u. 29🖊

Amiről az utcák mesélnek... - Emlékezés dr. Jósvai Lászlóra - Nyíregyháza Megyei Jogú Város Portálja - Nyíregyháza Többet Ad!

Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium kezdő angol?

Az itt szerzett ismereteket azóta valamennyi osztályban hasznosítjuk vagy oktatjuk is. 2008-ban avattuk fel a program kollégiumát, így jelenleg két kollégiumunkban tudjuk fogadni a diákokat. Az iskola korszerű felszereltsége szintén lehetővé teszi a tehetséggondozás változatos formáit. Öt interaktív táblával, szeptembertől pedig a HEFOP-pályázaton nyert X-class teremfelügyeleti rendszerrel felszerelt számítógépes laborban képezzük diákjainkat. A Tehetségpont tervezett hatóköre és együttműködései Mivel gimnáziumunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közoktatási Közalapítvány bázisiskolájaként is működik, ezért kapcsolatban állunk a megye többi középiskolájával is szakmai programok, továbbképzések, bemutató órák szervezésével. A tehetséggondozó program keretében rendszeresen kapcsolatot tartunk a megye általános iskoláival a programba való beiskolázás, a tehetségek korai felkutatása végett. Általános iskolások részére rendszeresen szervezünk nyílt napokat, pályaválasztási tanácsadást, megyei tanulmányi versenyeket.

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium Kollégiumja (benti illetve kinti) milyen?

Elérhetőségek Intézményvezető: Huszárné Kádár Ibolya Postacím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 29-37. Telefonszámok Email cím: OM azonosító: 033652 Fenntartó: Nyíregyházi Tankerületi Központ; 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B B. épület Tel: 42/795-315 E-mail: Tankerületi azonosító szám: SC1901 (gimnázium és kollégium), SC1902 (Tiszavasvári úti telephely)

És kollégium

  1. Tiltott gyümölcs 52 rész video humour
  2. Nyíregyházi zrínyi ilona gimnázium és kollégium
  3. Oktatási Hivatal
  4. Jobs in glendale az
  5. Az évszázad vihara
  6. Lidl nyitvatartás balatonlelle
  7. Multivitamin szirup gyerekeknek reviews
vérömleny-műtéti-eltávolítása