Telenor Előfizetéses Kártya

August 3, 2022

Az időszaki díjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj. Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad. Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben az adatcsomagokban foglalt adatmennyiséget 7 Mbit/s elméleti maximális letöltési- és 2 Mbit/s elméleti maximális feltöltési sebességgel lehet igénybe venni. A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja. A forgalmi keret csökkentése 0, 01 MB-os egységekben történik. Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget.

  1. Navon Pure Micro kártyafüggő okostelefon, Black + Telenor Expressz kártya | Extreme Digital
  2. Elfogadóhelyek
  3. A Telenornál van lehetőség kártyás csomagban részletfizetéssel telefont vásárolni?
  4. Aktiválás
  5. Belépés

Navon Pure Micro kártyafüggő okostelefon, Black + Telenor Expressz kártya | Extreme Digital

A 2in1 Net és 2in1 Talk megújuló csomagok esetében egy időben akár mindkét szolgáltatást is megrendelheted. Illetve más kiegészítő megújuló Mobilnet csomagot is egy időben igénybe vehetsz. Az új csomag aktiválása azonnal megtörténik, a korábbi csomagod pedig megmarad a saját keretével és érvényességi idejével. A csomagok közti váltás azonnal megtörténik. Ebben az esetben a teljes időszaki díj kerül levonásra, újra indul a 30 nap és a fel nem használt perc- és adatkeretek összeadódnak és a következő szolgáltatási ciklus végéig felhasználhatóak. A 2in1 megújuló csomagját a 1744-es számra küldött SMS-ben is le tudod mondani az alábbi kódokkal: 2in1 Net lemondásához küldd: X2IN1NETX - kódot;a 2in1 Talk lemondásához a X2IN1TALKX - kódot. Amennyiben 30 napon belül lemondásra kerül 2in1 megújuló csomag, úgy a fel nem használt perc- és adatkeret is törlésre kerül, a már levont időszaki díjat nem írjuk jóvá. Adatmennyiség Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás szolgáltatási ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).

Elfogadóhelyek

  1. Telenor előfizetéses kártya elfogadóhelyek
  2. Lengyel u21 es labdarúgó válogatott
  3. Navon Pure Micro kártyafüggő okostelefon, Black + Telenor Expressz kártya | Extreme Digital
  4. Kerti tároló láda obi na
  5. TVN.HU: Mail - Videótár - Képtár - Magazin - Blog - Szótár - API - Fecsegj - Tudjátok - Véleményezd - Jövő Pláza - Észkerék - ReceptBázis

A Telenornál van lehetőség kártyás csomagban részletfizetéssel telefont vásárolni?

telenor előfizetéses kártya elfogadóhelyek

Aktiválás

telenor előfizetéses kártya központ

Belépés

Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek, Ingatlan, Autó, Állás, Bútor
telenor előfizetéses kártya belépés
sikeres-nők-magazin