Orfű Félmaraton 2017

August 3, 2022

2017. május 27. szombat 10. 00 óra Kedves Futótársaink! Természetesen 2017-ben is megrendezésre kerül a Pécs-Orfű Félmaraton Futóverseny!!! Ez egy különleges verseny, ahol versenytáv több mint a felét - forgalomtól elzártan - aszfaltozott kerékpárúton, erdei tájon áthaladva teszitek meg, majd miután átszeltétek Nyugat-Mecsek lankáit, gyönyörű, festői környezetben érkeztek meg Baranya legszebb üdülőfalujába, Orfűre. A cél a Panoráma Campingben lesz, ahol kipihenhetitek az embert próbáló mecseki emelkedők lebírása utáni izomlázat, majd egy könnyed ebéd elfogyasztása után (amelyre vendégeink vagytok) délutáni programok keretében hallgathatjátok majd meg az eredményhirdetést is. A vidékről érkezőknek meleg szívvel tudjuk ajánlani a Panoráma Kempinget, ahol a verseny előtti napon faházban és sátorban is meg tudtok szállni, majd reggel 7. 30-kor különjáratú busz szállít Benneteket Pécsre, a rajt helyszínére (amennyiben megfelelő számú futó igényli). A busz pontos indulásáról a verseny előtt 2 héttel fogunk tájékoztatást adni.

Hírek - Pécs Orfű Abaliget Futás

Rengetegszer tettem már meg ezt az utat, nem volt új, hogy vannak benne kisebb emelkedők, akkor annyira még meleg sem volt, el sem futottam az elejét, úgyhogy nem értettem mi történt velem. Olyan 1. 5 km után bele kellett már sétálnom, a pulzusom felugrott 196-ra aztán stabilan fent is maradt az egekben, lábaim meg nem akartak haladni. Azért is jó #utaziskolaba csapat tagja lenni, mert a váltópontokon lévőktől, vagy amikor elmentünk egymás mellett a versenyen egy futónagykövet társsal, sokat adott egy-egy biztató szó! Ennél a másfél kilométer utáni szétesésemnél pedig a kapott szőlőcukorért és a pár mondatért óriási nagy hála, mert anélkül nem tudom, hogyan mentem volna tovább! A bicikliúthoz érve, bemenni a fák alá az árnyékba, nem lett volna egy rossz érzés, ha ez nem jelentette volna azt is, hogy innentől olyan 4 km meredek felfelé következik Remeterétig. Az utolsó kanyarig, ahonnan tudtam, hogy már nincs több emelkedő és mindjárt ott vagyok a frissítőnél, kemény volt... Elkezdett közben fájni a hasam is, ami arra jó volt, hogy terelte a figyelmem magáról az útról, és hogy meredek, és hogy meleg van, de azért nem volt kellemes.

Szüleid engedélyre szükséged lesz a versenyen való induláshoz. Nevezési díj: a középiskolai csapatok kedvezményesen, váltócsapatonként (2500. - Ft /fő) összesen 7500. - Ft-ért nevezhetnek (versenypólót nem tartalmazza a nevezési díj (minden mást igen), amennyiben a csapatok mégis kérik a pólókat, pótdíj (1500. - Ft/póló) megfizetése mellett tudjuk biztosítani azokat. A diákokat a versenyre elkísérő testnevelő tanárok díjmentesen nevezhetnek. Arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a testnevelőtanárok ne a csapat mellett, hanem a csapattal nevezzenek, azaz a 3-as váltó egyik tagja így a testnevelő tanár lesz, ebben az esetben a nevezés díj 5000. - Ft/ csapat. Amennyiben a testnevelőtanár nem a csapat mellett, hanem csapattagként fut, úgy - az egyenlő esélyekre tekintettel - a csapatot a standard 3-as váltó csapatokhoz soroljuk majd. Díjazás: A középiskolai váltóversenyt külön kategóriaként kezeljük, az első három csapat külön serleg és éremdíjazásban részesül. Spuri aranykártyával rendelkezőknek (csak egyéni futók) 500.

Orfű félmaraton 2014 edition

Eddig egészen jól bírtam, és azt is meg kell állapítanom, hogy sokkal jobb felfutni ide, mint bringával feltekerni. Azt is tudtam természetesen, hogy még sok van hátra, az első váltópont csak 7, 7 km-re volt a rajttól. De a következő szakaszon szinte végig lejtmenetben futottunk, jó ritmusban, jó tempóban, nagyon kellemes szakasz volt. Egyedül a víz-, és sárátfolyásokra kellett odafigyelni. A szakasznak a Mecsek Házánál volt vége, újabb váltópont (12, 5 km), újabb frissítés. Következett a legnehezebb szakasz, mert azért már fárad az ember, ha át kell mászni a Mecseken, a vége pedig sík, ráadásul a Nap is sütött. Úgy éreztem, mintha valaki ólmot öntött volna a lábaimba, de itt már nem lehet visszakozni, menni kellett, bármi áron. Az útvonal a Malommúzeum felé vitt, onnan az üdülőövezeten át a központba. Innen tereltek le a Pécsi-tó partjára, a dél-nyugati csücskébe, vagyis már csak egy tókör választott el a céltól. Az viszont nem volt túl jó érzés. De valahogy elfutottam a hátsó gátig, majd át a gáton, ahol a kanyar után az utolsó frissítő várt a Szomjas Vándorral szemben.

A váltópontokra jutást különjáratú busszal biztosítjuk számotokra. A busz a rajttól indul háromnegyed 10-kor. A futókat leteszi a Remeteréten, majd a Mecsek Házánál, ezután visszajön Remeterétre, itt megvárja a váltófutók első tagjait, innen 11. 30 -kor indul Orfű felé, ahol a futókat leteszi a célban. A célból (Panoráma Kemping) kb. 4 és 5 óra (időjárás függvényében) között indul vissza Pécsre. Nevezési díjak, Nevezési határidők: 2016. december 31-ig 2017. február 28-ig 2017. április 15-ig 2017. május 15-ig Helyszíni nevezési díj: Középiskolai váltó (3 fő) Kedvezmények: Egyéni 2 fős csapat váltó 3 fős csapat váltó 4999 Ft 7999 Ft 12000 Ft 5999 Ft 9999 Ft 14000 Ft 6500 Ft 10999 Ft 16000 Ft 6999 Ft 11999 Ft 17500 Ft 7500 Ft 12999 Ft 19000 Ft *7500 Ft *Középiskolai váltó nevezés feltételei: Feltételek: 1. Egy csapatban futóknak egy intézményben kell tanulniuk, azaz ugyanabba a suliba kell, hogy járjatok. 2, Ha elmúltál 14 éves, de a 20. évedet még nem töltötted be, nevezhetsz. 3. A lány és fiú csapatok külön kategóriában indulnak, vegyes csapatokat a fiúkhoz soroljuk 4.

Pécs – Orfű Félmaraton futóverseny (3.) (egyéni és váltó futás) (2017) (táv: 21km - helyszín: Pécs) | Futónaptár, futóversenyek - 2022

- Ft kedvezményt biztosítunk a nevezési díjból. A rajtszám átvételekor a Spuri Aranykártya tagságot igazolni szükséges!

orfű félmaraton 2012.html

Orfű félmaraton 2010 relatif

A verseny nem titkolt célja, hogy a sportrendezvény mellett egyben családi program is legyen, ezért erre a napra a helyszínre költözik egy nagyméretű felfújhatós légvár, ahol a gyermekeitek kedvükre ugrálhatnak és a legbátrabb gyerkőcök a lovas sport örömének is hódolhatnak! A verseny rendezői: Pécs Fuss Velem Szabadidő és Sportegyesület Időpont: 2017. (szombat) 10. 00 óra Időjárás: Szikrázó napsütés rendelésre:) vagy eső, hogy jobban menjen a futás Verseny távjai: Összesen: 21, 1 km 2-es váltó: 8, 2 km - 12, 9 km 3-as váltó: 8, 2 km - 4, 9 km - 8 km Előnevezés online: ONLINE NEVEZÉS ITT! Személyesen: Online nevezés esetén átutalással vagy készpénzben, telefonon, előzetes egyeztetés után: Jakab P. Tímea Tel. : 20/456-32-54 Jakab András Tel. : 70/366 69 67. Helyszíni nevezés: Rajtszámok átvétele: Váltópontra jutás, célból hazajutás: Decathlon parkoló, Pécs, Makay István út 7, 7634 2017. 7. 30 – 9. 15 óráig Minden előnevezett a verseny előtt néhány nappal (amiről emailen értesítés küldünk) irodánkban tudja átvenni a rajtcsomagját, a helyszíni nevezők a helyszínen.

Visszamondás esetén a befizetett előnevezési díjakat 2017 március 31. után nem áll módunkban visszafizetni. Befizetett részvételi díj esetén, a nevezés átruházható, amiről a szervezőket írásban kell értesíteni! Vis maior: A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre (pl. extrém időjárás)kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. Közös zenés bemelegítés 9. 40 órától Lukácsi Bernadettel a Balance Fitness vezető edzőjével A verseny célja: Kirándulás Orfűre a zöld rengetegen át Baranya legszebb üdülőfalujába. A verseny után egy közös gulyás elfogyasztása futótársainkkal, családunkkal és barátainkkal. A futás népszerűsítése, a versenyszerűen sportolók és amatőr sportolok versenylehetőségének bővítése, Rajt: Tesco/Decathlon parkoló, Pécs, Makay István út 7, 7634 10. 00 órakor Verseny útvonala: Rajt:Tesco/Decathlon parkoló ( Pécs, Makay István út 7) – Rácvárosi út – Magyarürögi út (kerékpárúton) – Fülemüle utca – Darázs dűlő – kerékpár út (Remete-rét mellett elhaladva) Orfűig – Pécsi Tó egyszeri megkerülése (kerékpár Úton, sétányon) óra járásával ellentétes irányban.

orfű félmaraton 2017 honda
  • Orfű félmaraton 2010 qui me suit
  • Jázmin kínai étterem szolnok
  • Orfű félmaraton 2010 relatif
  • Milgamma | Miben rejlik a Milgamma® hatékonysága? - Milgamma
  • Orfű félmaraton 2017 toyota
  1. Idojaras szolnok orankent budapest
  2. Debreceni egyetem őszi szünet teljes film
  3. Angol erettsegi 2021 megoldások pdf
  4. Vörös levelű oszlopos juhar
  5. Akai reel to real
  6. Családi szabályok nyomtatható
  7. Majak kakukkos óra
  8. A lenyugvó napnak is van ereje
  9. Mercedes vito biztosítéktábla rajz
  10. Fehér hattyú orosháza heti menü
  11. Magyarország lengyelország foch.org
  12. One piece 11 rész
  13. Halálosabb iramban hobbs shaw
  14. Berényi miklós rákos
  15. Eladó paraszthazak a börzsönyben
  16. Gravír expressz pólus будапешт
  17. Asztalos adok veszek indavideo
  18. Józan lászló felesége
  19. Amerikai uti idegsebeszeti klinika
sikeres-nők-magazin