Győr Kínai Áruház | Lajta Utca, Győr (Marcalváros I.)

August 3, 2022

Kínai robogó Arrabona (Skála) Áruház Áruház Kínai quad Kínai magyar A hetvenes években készült a fenti képen látható beépítési javaslat, építész tervezői a GYSMTTV alkotói, Bödök Miklós, Csapó György és Varga István voltak. A tervezők csak a középen kiemelkedő, négyemeletes, két világháború között épült házat gondolták megtartásra érdemesnek, valószínűleg nem építészeti minősége, hanem amiatt, mert a benne lévő lakásokat nem szerették volna elveszteni. Ugyanakkor, ahogyan az alábbi kép is mutatja, a megtartásra érdemes saroképületet "beáldozták" az új kereskedelmi monstrumnak. Az Arrabona helyén álló házsor az Aradi Vértanúk útján. (forrás: Winkler-Kurcsis) A hetvenes évek elején még egy ütemre tervezett beruházás végül kettéosztva valósult meg. A Centrum áruházhoz kapcsolódó épületegyüttest, a Bajcsy-Zsilinszky utcai sarkon Winkler Gábor (GYSMTTV) tervezte, az Arany János utca felőli telket pedig a "konkurens" áruházlánc, a Skála kapta, a terveket a SZÖVTERV-nél Honos János készítette.

  1. Telepítése

Telepítése

Kínai Áruház, Győr Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Kínai Áruház legközelebbi állomások vannak Győr városban Vasút vonalak a Kínai Áruház legközelebbi állomásokkal Győr városában Autóbusz vonalak a Kínai Áruház legközelebbi állomásokkal Győr városában Legutóbb frissült: 2022. március 24.

Az út végül csak a színházig épült meg, de a Skála tömege nem változott, sőt az eredeti, mozgalmasabb tervekhez képest sokkal tömbszerűbb lett. Az áruház (ahogyan az első, 1976-os budai Skála is) új kereskedelmi minőséget hozott, és ez az épület kialakításában is megmutatkozik. A teljesen nyitott, átlátszó, üvegezett kirakatok sorával kialakított földszint kitágítja az amúgy szűk járdát, ezzel befelé is vonz, belépésre csábít. Ezzel szemben a felső három szint teljesen tömör, ablaktalan kialakítású, hogy csak a belső árukészletre koncentráljon a vevő. Ez a befelé fordulás Magyarországon először a Skála áruházak építészetében jelent meg tudatosan, a plázák kialakítására ma is jellemző. Az épületben újdonságnak számító, a vásárlást "támogató" szolgáltatások, terek, eszközök is helyet kaptak. Újdonság volt a bevásárlókocsi, a teljesen önkiszolgáló jellegű, pénztárakkal működő hatalmas, egybefüggő üzleti tér. A vásárlást gyermekmegőrző is segítette. Az emeletekre széles, kővel burkolt lépcső és mozgólépcső vitt fel.

Szűrés kategória szerint: Szállás Szálloda - 660m Hotel Paár Nagy Imre út, 47 9024 Győr Autóipari Parkolás - 103m - Lajta utca, 22 Parkolás - 278m - - díjmentes Répce utca Parkolás - 371m - - díjmentes Cuha utca Parkolás - 312m - Ikva utca, 43 Parkolás - 364m - Ikva utca Parkolás - 342m - Lajta utca, 32 Parkolás - 217m - Lajta utca, 6 Parkolás - 235m - - díjmentes Ikva utca Parkolás - 225m - - díjmentes Lajta utca, 9 Parkolás - 143m - - díjmentes Répce utca Parkolás - 233m - Répce utca Benzinkút - 516m MOL - MOL Nyrt.

győr kínai áruház nyitvatartás

A hetvenes években készült a fenti képen látható beépítési javaslat, építész tervezői a GYSMTTV alkotói, Bödök Miklós, Csapó György és Varga István voltak. A tervezők csak a középen kiemelkedő, négyemeletes, két világháború között épült házat gondolták megtartásra érdemesnek, valószínűleg nem építészeti minősége, hanem amiatt, mert a benne lévő lakásokat nem szerették volna elveszteni. Ugyanakkor, ahogyan az alábbi kép is mutatja, a megtartásra érdemes saroképületet "beáldozták" az új kereskedelmi monstrumnak. Az Arrabona helyén álló házsor az Aradi Vértanúk útján. (forrás: Winkler-Kurcsis) A hetvenes évek elején még egy ütemre tervezett beruházás végül kettéosztva valósult meg. A Centrum áruházhoz kapcsolódó épületegyüttest, a Bajcsy-Zsilinszky utcai sarkon Winkler Gábor (GYSMTTV) tervezte, az Arany János utca felőli telket pedig a "konkurens" áruházlánc, a Skála kapta, a terveket a SZÖVTERV-nél Honos János készítette. Az új kereskedelmi épület tömegét 1973-ban úgy gondolták el, hogy az egy széles autóút egyik kiemelt kereszteződésének saroképülete lesz.

Kínai telefonok 07:48 óra múlva nyit Hétfő 09:00 - 18:00 Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat 09:00 - 13:00 Vasárnap Zárva Most 01 óra 12 perc van A változások az üzletek és hatóságok nyitva tartásában a koronavirus járvány miatt, a oldalon feltüntetett nyitva tartási idők nem minden esetben relevánsak. A pontos nyitva tartás érdekében kérjük érdeklődjön közvetlenül a keresett vállalkozásnál vagy hatóságnál. Nyitvatartási idők ellenőrzése Adatok frissítése » További ajánlatok: Kínai Áruház áruház, üzlet, kínai 10 Zemplén Győző utca, Nagykanizsa 8800 Eltávolítás: 140, 37 km Kínai Áruház ruhabolt, áruház, kínai 23.

A pontos nyitva tartás érdekében kérjük érdeklődjön közvetlenül a keresett vállalkozásnál vagy hatóságnál. Nyitvatartási idők ellenőrzése Adatok frissítése » További ajánlatok: Kínai Áruház áruház, üzlet, kínai 10 Zemplén Győző utca, Nagykanizsa 8800 Eltávolítás: 140, 37 km Kínai Áruház ruhabolt, áruház, kínai 23.

győr kínai áruház győr győr kínai áruházi
  1. Győr kínai áruházi oldal
  2. Vadas, ahogy én készítem | TopReceptek.hu
  3. A Legfinomabb Medvehagymás Pogácsa
  4. Megan nőgyógyász cegléd
  5. Győr kínai áruház miskolc
  6. Tibi atya kulcsar
  1. Közelebb teljes film
  2. M4 es autópálya fizetős autópályák
  3. Travis scott pulcsi
  4. London budapest csomagszállítás
  5. Deichmann nyitvatartás érd időjárás
  6. Emoji jelek hangulatjelek jelentése
  7. Espiro sport babakocsi 2
  8. Raklap bútor teraszra
  9. Női levis póló
  10. Úszó eb mai eredmények
  11. Akkumulátor 80 ah price
makita-fűkasza-akkus