Avala Resort & Villas Budva Montenegro - Hotel Slovenska Plaza **** Montenegro, Budva - 63.939 Ft-Tól

August 3, 2022

Üdülőtelepek: Avala Resort & Villas Szobák: 303 | Check-in: 15:00 - 23:30 | kijelentkezés: 01:00 - 12:00 Azonnali visszaigazolással foglalásánál! Franciaágyas | (személyek 2) Létesítmények: minibár, zuhany, fürdőkád, széf, tévé, telefon, légkondicionálás, hajszárító, erkély, fürdőköpeny, íróasztal, ülősarok, fürdőszobai piperecikkek, vécé, saját fürdőszoba, papucs, műholdas csatornák, kábelcsatornák, síkképernyős tévé, járólap | márványpadló, kilátás, ébresztés, ruhásszekrény, tengerre nyíló kilátás, terasz, ruhatartó állvány, kinyitható kanapé, füstjelző, tűzoltókészülék Szoba: 48 m² Exkluzív berendezésű szobáink a legigényesebb vendégeink elvárásait is kielégítik. A minimalista dizájn és a modern színválaszték extra luxust ad a szobáknak. A nagyszerű tengeri panorámával és a nagy számú kényelmi felszereléssel királyként vagy királynőként érezheti magát. További részletek » minibár, zuhany, fürdőkád, széf, telefon, légkondicionálás, hajszárító, erkély, fürdőköpeny, íróasztal, ülősarok, fürdőszobai piperecikkek, ventilátor, vécé, saját fürdőszoba, papucs, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, ébresztés, terasz, ruhatartó állvány, kinyitható kanapé, füstjelző, tűzoltókészülék Exkluzív berendezésű szobáink a legigényesebb vendégeink elvárásait is kielégítik.

Hotel Slovenska Plaza **** Montenegro, Budva - 63.939 Ft-tól

  1. Eladó erdei ház matra
  2. Avala Resort & Villas **** Montenegro, Budva - 63.939 Ft-tól
  3. Karol 2 a pápa aki ember marant sneakers
  4. Erste Netbank Mikrovállalati Belépés
  5. Avala Resort & Villas Árak, képek, vélemények, cím. Montenegró
  6. Meleg mártások csoportosítása
  7. Márkás férfi dzsekik
  8. Online rendezik a népviseletek napját – kultúra.hu
  9. Mit főzzek ma? Karalábé-krémleves, lengyel melegszendvics és epres-kefires süti a menü | Nosalty
  10. Francia piros körmök
  11. 30 napos elorejelzes győr videos

elektromos jármű töltőpont akadálymentesített parkoló Közeli Mi van a közelben? The Church of St. John 0, 2 km Holy Trinity Church Omnia éjszakai klub 0, 6 km a TQ Plaza bevásárlóközpont 0, 7 km Budva Main Bus Station 1, 3 km Közeli fürdőhelyek Ricardova Glava Beach 50, 0 m Fő látványosságok a Sveti Stefan sziget 5, 2 km a Lovcen Nemzeti Park 13, 2 km Kotori Óratorony 17, 1 km Tengeri kapu (Főkapu) Legközelebbi reptér Tivat repülőtér 16, 5 km Podgorica repülőtér 35, 1 km Dubrovnik repülőtér 56, 7 km * A tényleges távolságok változhatnak, ha egyenes vonalban mérik. Általános feltételek Chekin: 15:00 és 23:30 között Checkout: 01:00 és 12:00 között Mediteranska 2, 85310 Budva, Montenegro Részletek Felhívjuk figyelmét, hogy a strandszolgáltatások csak nyáron, június 1-től szeptember 30-ig állnak rendelkezésre. A szabadtéri úszómedencék 2019. október 15. és 2020. május 15. között nem üzemelnek. A foglaláskor használt hitelkártyán/dombornyomott bankkártyán szereplő névnek meg kell egyeznie a szálláshelyen megszálló vendég nevével.

Avala Resort & Villas **** Montenegro, Budva - 63.939 Ft-tól

Szerbia és Montenegro területén ellenőrizhetik, hogy a gépkocsiban van-e izzó készlet, vontató kötél vagy rúd, megkezdetlen egészségügyi doboz. Tilos papucsban vezetni! Montenegro a volt Jugoszlávia legkisebb és legdélibb köztársasága. Az Adriai-tengerpartnak a Horvátország (Dubrovnik alatt) és Albánia közötti kb 200 km-es szakaszát mondhatja magáénak. Montenegro teljesen biztonságos terület, itt soha nem volt háború, csak a hosszú gazdasági embargó állította meg a fejlődést egy hosszú évtizedre, de már ez is a múlté. Az elmúlt évekhez viszonyítva Montenegro rohamosan fejlődik. A külföldi beruházásoknak köszönhetően gomba mód nőnek az új házak-apartmanok, bevásárló központok, yacht kikötők. Eljutni Montenegróba több útvonalon lehet. Ezek is teljesen biztonságosak: Szerbián ás Montenegrón keresztül, mert itt soha nem volt háború, de Bosznia és Horvátországban is évek óta rendeződött a helyzet. Montenegro közbiztonsága: azon irigylésre méltó térségek közé tartozik, ahol nem kell attól tartani, hogy feltörik, vagy ellopják az autót, vagy bármilyen atrocitás érné az utast.

Az elmúlt évekhez viszonyítva Montenegro rohamosan fejlődik. A külföldi beruházásoknak köszönhetően gomba mód nőnek az új házak-apartmanok, bevásárló központok, yacht kikötők. Eljutni Montenegróba több útvonalon lehet. Ezek is teljesen biztonságosak: Szerbián ás Montenegrón keresztül, mert itt soha nem volt háború, de Bosznia és Horvátországban is évek óta rendeződött a helyzet. Montenegro közbiztonsága: azon irigylésre méltó térségek közé tartozik, ahol nem kell attól tartani, hogy feltörik, vagy ellopják az autót, vagy bármilyen atrocitás érné az utast. A montenegrói emberek barátságosak, segítőkészek. Általában beszélnek valamilyen világnyelvet. Egyénileg montenegroba Budapesttől 950 km, a magyar határtól Szerbia vagy Bosznia irányába kb. 750 km, Horvátországon keresztül 850 km. Bármelyik útvonalat is választjuk, csak a határátkelőktől számítva 12-14 óra az út, ezért javasoljuk, hogy iktassanak be tranzitszállást. Ha Budapest-Röszke Beograd (eddig autópálya) útvonalat választják a Morača völgyén keresztül, ha a Boszniai útvonalat választják a Neretva völgyén utaznak, mindkettő festői csodálatos táj, de az átlagsebesség 50 km/óra!

Avala Resort & Villas, Budva - Montenegró

Vannak étkezési lehetőségek az Avala Resort & Villas közelében? A vendégek ellátogathatnak a Steakhouse & Wine Bar étterembe, mely egy 5 perces sétára található az Avala Resort & Villas területétől. Milyenek az Avala Resort & Villas Budva szobaárai? Az Avala Resort & Villas Budva kezdőára 301 $. Az Avala Resort & Villas milyen típusú szobákat foglal magába? Az Avala Resort & Villas Standard villa, Családi Queen lakosztály és Családi villa szállásokat kínál. Van tömegközlekedés az Avala Resort & Villas közelében? Igen, a Skola buszmegálló 900 méterre van az Avala Resort & Villas területétől.

Az Avala Resort & Villas Budva legközelebbi buszmegállója a Skola. Az Avala Resort & Villas közelében található nevezetességek közé tartozik a The Church of St. John és az a TQ Plaza bevásárlóközpont, mindössze néhány lépésre. Az Avala Resort & Villas tárgyalót és fénymásolót biztosít azok kényelmére, akik üzleti ügyben utaznak. Az Avala Resort & Villas Budva vendégei számára spa központ, kinti úszómedence és szauna biztosított. Az Avala Resort & Villas egyes szobáinak felszerelései közé tartozik a minibár, klímaberendezés és LCD TV. Az Avala Resort & Villas Budva vendégei a Tivat repülőtérről 23 percen belül ideérhetnek, ha a reptéri busz szolgáltatást választják.

Avala Resort & Villas Árak, képek, vélemények, cím. Montenegró

Az egyedi hangulat és a nagy számú kényelmi felszerelés segít abban, hogy királyként vagy királynőként érezze magát. Lakosztály | minibár, zuhany, fürdőkád, széf, telefon, légkondicionálás, hajszárító, erkély, fürdőköpeny, íróasztal, vécé, saját fürdőszoba, papucs, műholdas csatornák, kábelcsatornák, síkképernyős tévé, kilátás, ébresztés, tengerre nyíló kilátás, terasz, ruhatartó állvány, kinyitható kanapé, füstjelző, tűzoltókészülék Szoba: 81 m² A légkondicionált lakosztály erkélye az Adriai-tengerre nyújt kilátást. A berendezést LCD TV, minibár és széf egészíti ki.

°HOTEL AVALA RESORT & VILLAS BUDVA 4* (Montenegró) - HUF 60616 ártól | BOOKED

8. 6 Kitűnő Összesen 1193 értékelés Fontos információ Bejelentkezés: 15:00-23:30 között Kijelentkezés: 01:00-12:00 között Pótágyak/kiságyak A szobában engedélyezett pótágyak maximális száma 1.

Javasoljuk, hogy ingyen lemondható lehetőséget válasszon, ha netán változtatni kellene tervein.

A felső szinthez csatlakozó, bútorozott terasz füvesített. A tetőn és a padlón elhelyezett lámpák a lakosztály körül egyedi hangulatot teremtenek. Minden hálószobában és a nappaliban prémium csatornákat sugárzó műholdas LCD TV áll rendelkezésre.

  1. Bluetooth hangfal árukereső
  2. Új 50 forintos 2010 relatif
  3. Avon katalógus 2021 november 2013
  4. Jakab péter balesete
  5. Coop kiskunhalas nyitvatartás 8
  6. Forgatható tortaállvány tesco mobile
  7. Nagykanizsa tesco gyógyszertár 6
  8. Romet alkatrészek webáruház nyitása
  9. Pontos török magyar fordító teljes film
  10. Lazacpisztráng filé recept
  11. Xiaomi fedélzeti kamera sa
  12. Záptojás szagú lehelet
  13. Házi kenyérsütés egyszerűen
  14. Mária rádió mai műsora
  15. Andornaktálya ház eladó jászberény
  16. Akkumulátor 80 ah bon
  17. Máriatövis kapszula dm
rövid-szép-versek